DSC00142

Op nog geen 5km een heerlijk zwemparadijs voor jong en oud!

Het Lageveld is een recreatiepark met veel voorzieningen voor gezinnen. Zo is er voor de allerkleinsten een speciaal peuterbad. Deze waterspeeltuin is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

Daarnaast is er ook een speciale kleutervijver. Dit water is maximaal 80 cm diep en is voorzien van een lekker ruim zandstrand en een stoer trekvlot naar het eiland. Dit levert gegarandeerd speelplezier op voor jou en je kleuter.

BESCHRIJVING

GENIETEN VANAF DE EERSTE MINUUT

Een vakantie in Twente betekent genieten! In de mooie natuur komt u helemaal tot rust. De omgeving van bungalowpark Hoge Hexel in Twente biedt vele wandel- en fietsmogelijkheden. Daarnaast zijn er ook leuke dorpjes om te bezoeken.

FIETSROUTE NETWERK TWENTE

Het Twentse landschap op zijn mooist

Een flinke route door het coulisselandschap van Overijssel.
Een flinke route door het Twentse landschap met Daarlerveen als vertrekpunt. Dit is een dorp in Noordwest-Twente. Twente is een streek in Overijssel met een kleinschalig coulisselandschap, belangrijke natuurgebieden en veel groene landgoederen. Werden Twentenaren vroeger gezien als gesloten en eigenaardig, tegenwoordig wordt Twente geassocieerd met gezelligheid, en een streek waar rust en ruimte de overhand hebben. Langs het Zwolsekanaal gaat het door het groene landschap van Twente. Tussen Nijverdal en Wierden fietst u langs natuurgebied het Wierdense Veld. Hier komen veel zeldzame vogels voor. Het landschap heeft wel erg last van verdroging en daardoor vergrassing. Door ingrijpende maatregelen wil men in de toekomst meer natte gronden creëren waardoor nieuw hoogveen mogelijk wordt. U fietst ook door Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Vooral eind augustus is de bloeiende paarse heide een bijzonder gezicht. Langs het Overijsselsch Kanaal gaat de route terug naar Daarlerveen. U zult een mooie indruk hebben van het Twentse landschap.

bron: https://fietsroutenetwerk.nl/fietsroutes/het-twentse-landschap-op-zijn-mooist

FACILITEITEN

Voor alle faciliteiten op bungalowpark Hoge Hexel verwijzen wij u naar de website van het bungalowpark: www.bungalowparkhogehexel.nl